Activităţi pentru marcarea Zilei Protecției Civile la Miercurea-Ciuc

Luni, 04 Martie 2019Harghita
Foto: ISU Harghita

Activitati pentru marcarea Zilei Protectiei Civile la Miercurea Ciuc | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita a organizat joi, 28 februarie, a.c., o serie de activități pentru a marca Ziua Protecției Civile din România.

La sediul unităţii din municipiul Miercurea-Ciuc, în prezența tuturor cadrelor militare ale inspectoratului, a avut loc o ședință festivă dedicată acestui eveniment. În cadrul ceremoniei au fost prezentate mesajele primite de la eşaloanele superioare, au fost acordate plachete aniversare, în semn de mulţumire pentru implicarea activă de la nivelul structurilor cu atribuţii pe linie de protecţie civilă, precum şi diplome de apreciere colegilor noştri tâmplari şi zidari, pentru tot ceea ce fac zilnic.

Atunci când primeşti aprecierea pentru un lucru bine făcut, simţi că bucuria poate veni şi din lucruri simple, cum ar fi o strângere de mână, însoţită de o diplomă şi o încurajare. Pentru modul de implicare, le mulţumim tuturor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.