Serie de activități menite să marcheze Ziua Protecţiei Civile din România

Miercuri, 11 Martie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Serie de activitati menite sa marcheze Ziua Protectiei Civile din Romania | imaginea 1 În perioada 26 februarie - 06 martie, a.c., s-au desfăşurat o serie de activități menite să marcheze Ziua Protecţiei din România. Cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brasov, împreună cu voluntarii ISU, s-au deplasat în localităţi din județ, unde au amplasat puncte de informare preventivă, cu scopul conştientizării și informării populaţiei cu privire la modul de prevenire şi comportare în cazul producerii diferitelor situaţii de urgență (cutremure, inundaţii, alunecări de teren, accidente chimice).

Pompierii braşoveni îşi doresc ca toți brașovenii să fie pregătiţi şi să ştie cum să prevină, dar şi cum să se comporte pe timpul producerii unor situații de urgență. S-a prezentat tehnica de intervenție, s-au organizat exerciţii demostrative şi exerciţii de evacuare.

Pe data de 28 februarie, mai multe cadre ale Inspectoratului au fost avansate în grad pentru rezultatele deosebite obținute în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

De asemenea, trei familii nevoiașe din localitățile Teliu, Făgăraș și Ucea au fost ajutate prin bunăvoința mai multor judecători de la Tribunalul Braşov și a unor cadre ale ISU Brașov. Au primit alimente și s-au bucurat, atât părinții, dar mai ales copiii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.