Ziua Protecției Civile, sărbătorită printr-o acțiune umanitară

Marți, 03 Martie 2020Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Ziua Protectiei Civile  sarbatorita  printr o actiune umanitara | imaginea 1 După ce au parcurs peste 90 de kilometri, distanța între ISU Tulcea și ISU Brăila, Caporalul Laurențiu Cobzaru și Plutonierul major Costel Mazâlu au ajuns la destinație, sub aplauzele salvatorilor. Vineri, 28 Februarie - Ziua Protecției Civile a fost sărbătorită așa cum merită nobila Armă: printr-o acțiune umanitară.

Cei doi maratoniști au alergat toată noaptea, pe ploaie, vânt și lapoviță, pentru a sprijini Asociația Fantasticii Down. Reprezentanţii ISU Tulcea adresează felicitări colegilor pentru efortul și abnegația de care dau dovadă în demersurile lor de a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin! Sunt extraordinari și un exemplu pentru noi toți!

Îi poți susține și tu, donând în contul: RO31BTRLRONCRT0437611301

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.