Cei mai buni la minifotbal

Luni, 27 Februarie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Cei mai buni la minifotbal | imaginea 1 Salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani sunt cei mai buni la minifotbal, fapt dovedit după ce au câștigat Cupa “28 Februarie”, organizată cu ocazia “Zilei Protecției Civile din România”.

La startul competiției, care s-a desfășurat vineri, 24 februarie a.c., pe Baza Sportivă a Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornisa, s-au aliniat echipele reprezentative ale Detașamentelor Botoșani și Dorohoi, Gărzilor de Intervenție Trușești și Ștefănești și a Stației de Pompieri Săveni.

În urma desfăşurării competiţiei, care a fost aprig disputată, clasamentul final a fost următorul:

Locul I - Detașamentul de Pompieri Botoșani;

Locul II - Detașamentul de Pompieri Dorohoi;

Locul III - echipa comandamentului ISU Botoșani.

Cel mai bun jucător a fost desemnat soldat Alexandru Arcip, în timp ce titlul de cel mai bun portar a fost obținut de plt. adj. Marian Podiuc, ambii de la Detașamentul de Pompieri Botoșani. Felicitări tuturor participanților! Competiția sportivă a fost organizată de ISU Botoșani în parteneriat cu Asociaţia Sportivă a Pompierilor Romani, filiala Botoșani.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.