Cupa „Primăverii” la minifotbal

Luni, 27 Februarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cupa  Primaverii  la minifotbal | imaginea 1 Cu prilejul aniversării Zilei Protecției Civile din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman și Asociația Sportivă a Pompierilor - Sucursala Teleorman au organizat o competiție sportivă de minifotbal.

La start s-au înscris echipele reprezentative ale subunităților de intervenție din județ și cea a inspectoratului, întrecerea fiind una dominată de spiritul de fair-play. Clasamentul final s-a prezentat astfel:

🥇 Locul I - echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman; 🥈 Locul II - echipa Detașamentului de Pompieri Zimnicea; 🥉 Locul III - echipa Detașamentului de Pompieri Alexandria.

🏆 Premiul Fair-Play a fost oferit echipei Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede; ⚽️ Golgheterul competiției - lt. Scoreț Petrișor; 🥊 Cel mai bun portar - plt. adj.-șef Slăvitescu Mihai.

Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.