Persoane surprinse de incendiu, la un operator economic din județul Satu Mare

Luni, 27 Februarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Persoane surprinse de incendiu  la un operator economic din judetul Satu Mare | imaginea 1 În contextul startului Săptămânii Protecţiei Civile, Secția de Pompieri Negrești-Oaș a desfășurat un exercițiu tactic cu forțe și mijloace în teren, la un operator economic local, cu profilul în prelucrarea lemnului.

Pe lângă misiunea de localizare și stingere a incendiului, echipajele au desfășurat acțiuni de căutare, salvare, evacuare și acordarea primului ajutor pentru două persoane surprinse de incendiu. La acest exercițiu au fost integrați și voluntarii de la Crucea Roșie Satu Mare, coordonați de către dna. Rodica Borlan.

Să nu uităm: Protecția civilă cuprinde atât măsuri preventive menite să reducă impactul situațiilor de urgență sau al dezastrelor viitoare, cât și ajutorul acordat populațiilor afectate în urma unui dezastru natural sau provocat de om.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.