Campionatul de mini-fotbal “Cupa Protecției Civile” ediția 2023

Joi, 02 Martie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Campionatul de mini fotbal  Cupa Protectiei Civile  editia 2023 | imaginea 1 Cu prilejul împlinirii a 90 de ani de la înființarea Zilei Protecției Civile în România, la Sala de sport CSS din municipiul Tulcea, s-a desfășurat campionatul de mini-fotbal “Cupa Protecției Civile” ediția 2023, la care au participat 4 echipe reprezentative din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea.

La finalul competiției, clasamentul arată astfel: - Locul I Detașamentul de Pompieri Tulcea - Locul II Secția de Pompieri Măcin - Locul III Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea - Locul IV Stația de Pompieri Babadag.

De asemenea, s-au acordat diplome pentru “Cel mai frumos gol”, “Tânăra speranță”, “Speranța inspectoratului”, “Golgheterul turneului”, “Cel mai bun portar”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.