Cei mai buni pompieri botoșăneni la tenis de masă

Joi, 02 Martie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Cei mai buni pompieri botosaneni la tenis de masa | imaginea 1 Vă facem cunoștință cu plutonier Andrei Puiu, plutonier adjutant Marcel Matei și plutonier adjutant-șef Cornel Arcip! Cei trei sunt cei mai buni pompieri botoșăneni, la tenis de masă.

Andrei, Marcel și Cornel au concurat cu alți salvatori de la ISU Botoșani în cadrul competiției “Cupa 28 Februarie”, organizată cu ocazia Zilei Protecției Civile din România. Concursul s-a desfășurat, luni, 27 februarie a.c., la Sala Clubului Sportiv Botoșani.

Aceștia s-au remarcat prin precizia execuției, rapiditate, rezistență fizică și psihică. La final, clasamentul s-a prezentat astfel: 🥇Plt. Andrei Puiu; 🥈Plt. adj. Marcel Matei; 🥉Plt. adj.-șef Cornel Arcip. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.