„La mulți ani!” de Ziua Protecției Civile din România

Joi, 02 Martie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

La multi ani   de Ziua Protectiei Civile din Romania | imaginea 1 El este Matei și în iunie împlinește 4 ani. Visează să devină pompier și de aceea, în camera lui, tot ce îl înconjoară demonstrează cât de fascinat este de această meserie.

Zilnic, pleacă în misiuni de salvare cu autospecialele de intervenție de jucărie, iar noaptea doarme îmbrăcat în pijamale cu pompierul SAM sau mașini de pompieri. Nu există moment în care să nu le povestească părinților și cunoscuților despre eroii lui, pompierii.

Marți, 28 februarie a.c., de Ziua Protecției Civile din România, a dorit să-i surprindă pe salvatorii botoșăneni și le-a adus un tort, la ședința festivă. Și chiar dacă a fost copleșit de emoție, a reușit, să-și exprime gândurile și să le transmită tuturor pompierilor „La mulți ani!”.

A primit în schimb aplauze, îmbrățișări și un cadou neașteptat: o plimbare cu autospeciala de intervenție prin municipiul Botoșani. Mulțumim, Matei, iar pompierii botoșăneni te așteaptă să faci parte din echipa lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.