Momente festive cu prilejul Zilei Protecției Civile, la sediul ISU Botoșani

Joi, 02 Martie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Momente festive cu prilejul Zilei Protectiei Civile  la sediul ISU Botosani | imaginea 1 Cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, patru pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Este vorba de patru ofițeri, astfel: - la gradul de locotenent colonel – Bogdan Dieaconu; - la gradul de căpitan – Narcisa Pălimariu, Irina Ciripan și Bogdan Grădinaru. Tot marți, 28 februarie a.c., pentru Plutonierul adjutant-șef Vasile Iacob a fost ultima zi de muncă, fiind trecut în rezervă, cu drept de pensie, după 30 ani și cinci luni de activitate.

Inspectorul-șef al ISU Botoșani, Colonel Dan – Decebal Muraru, a precizat că înaintarea în gradul următor este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută şi apreciată atât munca, implicarea în acţiunile de protecţie a vieţii, mediului şi valorilor materiale, cât și respectarea deontologiei profesionale.

Alături de pompieri, la acest moment festiv, au fost prefectul județului, Sorin Cornilă, vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, viceprimarul municipiului Botoșani, Bogdan Buhaianu, primarii comunelor Coțușca și Trușești, Viorel Ciobanu și Petru Grișa Ailenei, șefii structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, medicul șef al UPU-SMURD, dr. Ramona Guraliuc, dr. Bogdan Ursu din partea Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, precum și pompieri trecuți în rezervă, care au activat în domeniul protecției civile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.