Premiați, cu prilejul sărbătoririi Zilei Protecției Civile

Sâmbătă, 11 Martie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Premiati  cu prilejul sarbatoririi Zilei Protectiei Civile | imaginea 1 Pompierii brașoveni care au urcat pe podium la “Jocurile Mondiale ale Pompierilor” desfășurate la Lisabona au fost premiați în cadrul ceremoniei festive organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Protecției Civile.

Premiile au fost decernate pentru obținerea de rezultate foarte bune în procesul de formare profesională, în activități culturale, științifice și sportive, respectiv pentru rezultatele obținute la competiția mondială. Pompierii premiați sunt: Lt. Istrate Sandu, Plt. adj. Draguț Marcel și Sg. maj. Gâțeiu Marius

De asemenea, cu ocazia sărbătoririi Zilei Protecției Civile din România – 28 februarie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov s-a desfășurat un ceremonial militar și religios la care au participat oficialități județene și locale.

În cadrul acestuia s-au acordat din partea Autoritații Teritoriale de Ordine Publică un număr de 3 titluri de excelență “PRO URBE” unor cadre militare care s-au remarcat prin îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Cei trei pompieri care au primit aceste titluri sunt: Plt. adj. Ilie Nicușor, Plt. adj. Negraru Sorin Constantin și Plt. adj. Munteanu Ionuț Bogdan. Se adresează felicitari pentru rezultate obținute și success în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.