Ziua Protecției Civile sărbătorită la ISU Tulcea cu avansări

Luni, 06 Martie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Ziua Protectiei Civile sarbatorita la ISU Tulcea cu avansari | imaginea 1 28 Februarie a fost Ziua Protecției Civile și, cu această ocazie, în fiecare an, sunt recompensați acei salvatori care au demonstrat că sunt trup și suflet legați de Arma din care fac parte și onorează ”meseria” de salvator, care nu de puține ori pun mai presus de viața lor, viața semenilor și care se expun la riscuri pe care mulți dintre noi nici nu ni le imaginăm.

Sunt acei oameni care, la sunetul alarmei din unitate, îmbracă costumul de protecție și devin salvatorii în care își pun toate speranțele cei care se află în nevoie. Așadar, au fost numiți în gradul de Plutonier Adjutant: plutonierul major APOSTOL George; plutonierul major GORBAN Onuț-Eusebiu și plutonierul major GROSU Lucian.

Iar în gradul de Căpitan, locotenentul LUPAN Marian, care a avut o implicare semnificativă în gestionarea misiunilor din Baza de Operații din Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea.

După ani de muncă în slujba semenilor, pompierii tulceni au trebuit să se despartă, din păcate, de un cadru cu o experiență vastă de la care mulți dintre pompieri au avut ce să învețe, domnul Plutonier adjutant-șef, MOGOȘ Vasile. Acestuia i se urează pensie lungă, multă sănătate și cât mai multe bucurii alături de familie și cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.