Cupa “28 Februarie” la atletism

Joi, 29 Februarie 2024Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Cupa  28 Februarie  la atletism | imaginea 1 Luni, 26 februarie a.c., s-a desfășurat a doua competiție sportivă dintre cele trei organizate la nivelul ISU Neamț cu ocazia Zilei Protecției Civile în România.

Pe Stadionul “Ceahlăul” din municipiul Piatra-Neamț, 36 de pompieri s-au aliniat la linia de start, pregătiți pentru cele două probe de alergare. La proba de alergare pe distanţa de 100 m plat au concurat 24 de pompieri, iar la cea de 1500 m plat au concurat 12 pompieri.

Clasamentul a arătat astfel:

𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝟏𝟎𝟎 𝐦 𝐩𝐥𝐚𝐭:🥇Locul I - plt. Ojică Alexandru de la Detașamentul Piatra-Neamț 🥈Locul II - soldat Lostun Sebastian de la Detașamentul Piatra-Neamț 🥉Locul III - plt. Ilieș Andrei de la Detașamentul Piatra-Neamț.

𝐂𝐥𝐚𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝟏𝟓𝟎𝟎 𝐦 𝐩𝐥𝐚𝐭:🥇Locul I - plt. Iancu Alin de la Detașamentul Piatra-Neamț 🥈Locul II - soldat Bocancea Andrei de la Detașamentul Piatra-Neamț 🥉Locul III - soldat Covasan Andrei de la Detașamentul Piatra-Neamț.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.