Felicitări, Plutonier adjutant Cristian Landa!

Joi, 29 Februarie 2024Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Felicitari  Plutonier adjutant Cristian Landa | imaginea 1 Plutonierul adjutant CRISTIAN LANDA, de la Detașamentul Vatra Dornei, s-a clasat pe primul loc, la Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România (A.S.P.R.) la schi.

În contextul activităților sportive organizate cu ocazia ,,Zilei Protecției Civile din România”, marți, 27 februarie a.c., a avut loc 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐀.𝐒.𝐏.𝐑. 𝐥𝐚 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐧𝐨𝐰𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝 - 𝐟𝐚𝐳𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐚̆.

Competiția a avut loc în stațiunea Predeal (Brașov), pe pârtia Clăbucet, și a întrunit sportivi din cadrul mai multor inspectorate pentru situații de urgență ale țării.

După ce concurenții și-au încheiat evoluțiile și arbitrii au cronometrat timpii, au fost desemnați și câștigătorii.

La categoria 𝐒𝐜𝐡𝐢 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢, clasamentul a fost următorul:🥇Locul I, plt. adj. Landa Cristian ISU Suceava;🥈Locul II, plt. adj. Roman Ovidiu ISU Brașov;🥉Locul III, plt. adj. Sidor Rareș ISU Brașov.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.