Acțiuni în cadrul „Săptămânii Protecției Civile”

Miercuri, 13 Martie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Actiuni in cadrul  Saptamanii Protectiei Civile | imaginea 1 Acțiunile dedicate „Săptămânii Protecției Civile” au inclus și activități informative în lăcașurile de cult.

Astfel, personalul clerical, cât și credincioșii prezenți la slujbele religioase, au primit recomandări din partea pompierilor referitoare la folosirea responsabilă a mijloacelor de încălzire, a instalațiilor electrice și de gaze.

Totodată s-a evidențiat importanța supravegherii în permanență a copiilor pentru a nu se juca cu focul sau în apropierea acestuia. De asemenea, a fot reamintită importanța pregătirii în prealabil pentru situațiile de urgență.

Rezultatul unor astfel de instruiri publice, cu siguranță se va reflecta, pe termen lung, în salvarea vieților omenești. „Săptămâna Protecției Civile” s-a desfășurat în perioada 26 februarie - 04 martie a.c. la nivel național pentru a desfășura o serie de activități menite să dezvolte comportamentul preventiv.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.