Activități de informare preventivă în Săptămâna Protecţiei Civile

Luni, 04 Martie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Activitati de informare preventiva in Saptamana Protectiei Civile | imaginea 1 Pompierii au desfăşurat, duminică, 3 martie a.c., mai multe activităţi de informare preventivă în municipiul Călăraşi, în zona grădinii zoologice, a Parcului Dumbrava, la un lăcaș de cult și în oborul săptămânal.

Specialişti din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţii, ai Inspecţiei de Prevenire, cu spijinul structurilor de intervenție de la subunităţile Inspectoratului, au prezentat cetățenilor mai multe teme și informații din cadrul campaniilor naționale de informare preventivă elaborate la nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii militari au fost prezenți în zonele de agrement și recreere, dar și la oborul săptămânal din municipiu. Totodată, materiale specifice din campaniile de prevenire elaborate şi desfășurate de către IGSU și partenerii instituționali au fost distribuite, punându-se un accent deosebit pe campaniile “Nu tremur la cutremur!” şi “R.I.S.C.”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.