Avansări în grad de “Ziua Protecției Civile”

Luni, 04 Martie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Avansari in grad de  Ziua Protectiei Civile | imaginea 1 În cadrul activităților desfășurate în “Săptămâna Protecției Civile”, miercuri, 28 februarie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a fost organizată o festivitate.

În cadrul acesteia, au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim patru cadre militare (un ofițer și trei subofițeri) pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Cu acest prilej, comanda unității a transmis mulțumiri și felicitări cadrelor avansate.

“Ziua Protecţiei Civile” oferă prilejul de a transmite întregului personal care acţionează sub deviza “Cu viaţa mea, apăr viaţa!” multă sănătate, putere de muncă şi succes în îndeplinirea nobilelor misiuni încredinţate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.