Manifestări de Ziua Protecției Civile

Luni, 04 Martie 2024Constanța
Sursa Foto: Facebook ISU Constanța

Manifestari de Ziua Protectiei Civile | imaginea 1 Aniversarea a 91 de ani de la legiferarea Protecției Civile, a oferit prilejul ca miercuri, 28 februarie a.c., pompierii să celebreze această componentă importantă a apărării naționale, al cărei rol a crescut de la an la an, dobândind noi valențe, dând încredere și siguranță românilor.

Misiunile și atribuțiile structurilor de protecție civilă din România au devenit tot mai complexe, orientate a face față tuturor situațiilor de risc, asigurând resurse necesare supraviețuirii, iar rezultatele lor se reflectă în mii de vieți salvate și bunuri protejate ori puse la adăpost în caz de dezastre naturale, precum și acțiuni militare.

Cu acest prilej, la ISU Constanța a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a unui ofițer și a 7 subofițeri, din cadrul inspectoratului, care s-au distins prin modul de îndeplinire al atribuțiilor.

De asemenea, 54 de cadre din cadrul Inspectoratului au fost recompensate moral, după cum urmează: 24 de citări în ordinul de zi pe unitate, 5 felicitări și 25 mulțumiri. La Mulți Ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.