Fetița unui pompier arădean are nevoie de ajutor! La numai 3 anișori, Hanna se luptă cu o boală nemiloasă

Luni, 19 Februarie 2018Arad

Fetita unui pompier aradean are nevoie de ajutor  La numai 3 anisori  Hanna se lupta cu o boala nemiloasa | imaginea 1 Micuța Hanna, fiica pompierului Csaba Detari de la Secția de Pompieri Bârzava din cadrul ISU Arad, are nevoie de ajutorul nostru.

La cei 3 anișori Hanna duce o luptă cruntă cu o boala nemiloasă. Hanna a fost diagnosticată cu Tumora Wilms grad 4 cu multiple metastaze pulmonare. Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar, care afectează în special copiii.

În acest moment, copila urmează tratament cu citostatice, iar cel mai probabil în luna mai ar urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale la Clinica Universitară din Szeged. Costul intervenției este de 30.000 de euro, bani pe care familia nu îi are.

"În spiritul credinței, omeniei și solidarității, facem un apel la bunăvoința tuturor celor care doresc să susțină financiar familia greu încercată a unui subofițer din cadrul ISUJ Arad – secția pompieri Bârzava – paramedic pe ambulanța SMURD care, la rândul său, a salvat zeci de vieți anual și a cărui fetiță, în vârstă de numai 3 anișori, a fost diagnosticată cu tumoarea Wilms Gradul 4 cu multiple metastaze pulmonare. Orice sumă, cât de mică, este de un mare ajutor”, menționează colegii din cadrul ISU Arad în apelul lor umanitar.

Puteţi veni în ajutorul Hannei Detari depunând o sumă de bani în conturile:

RON: RO77RZBR 0000 0600 0963 9352 – DETARI CSABA;

EUR: RO60 RZBR 0000 0600 2001 1868 – COD SWIFT RZBRROBU – DETARI CSABA ZOLTAN.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.