Simulare de incendiu la Clubul Copiilor Cehu Silvaniei

Miercuri, 03 Iulie 2019Salaj
Sursa Foto: ISU Salaj

Simulare de incendiu la Clubul Copiilor Cehu Silvaniei | imaginea 1 Joi, 27 iunie, a.c., Detaşamentul de Pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenţie în cazul producerii unui incendiu la o unitate de învăţământ (care desfăşoară activităţi extraşcolare), Clubul Copiilor Cehu Silvaniei.

Aspectele principale urmărite au fost următoarele: verificarea capacităţii de intervenţie, a timpului de răspuns, a timpilor de realizare a dispozitivului premergător şi de intervenţie, antrenarea echipelor de căutare-salvare în modul de executare al intervenţiei în cadrul situaţiilor specifice şi antrenarea servanţiilor în condiţii de efort prelungit, pericol iminent, în portul mijloacelor de protecţie individuală. La exerciţiu au participat şi Garda de Intervenţie Nr. 2 Cehu Silvaniei şi voluntari ISU.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.