Antrenament la telescaunul de pe Pârtia Lupului, Braşov

Miercuri, 20 Ianuarie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Antrenament la telescaunul de pe Partia Lupului  Brasov | imaginea 1 Nu contează cât de rea este vremea atunci când îți dorești să devii tot mai bun! Un antrenament este cu atât mai reușit, cu cât acesta este făcut în condiții cât mai reale.

Acesta este și motivul pentru care echipa de alpiniști din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov a organizat vineri, 15 ianuarie a.c., un antrenament la telescaunul de pe Pârtia Lupului din Stațiunea Poiana Brașov.

Zăpadă din abundență, frig neiertător, înălțime mare, condiții deloc ușoare pentru intervenție, dar cu care salvatorii se pot întâlni oricând în sezonul de schi și cărora trebuie să fie pregătiți să le facă față și să acționeze corespunzător.

Pe această cale, pompierii braşoveni doresc să le reamintească turiștilor, și nu numai, că este foarte important să respecte recomandările de protecție sanitară făcute de autorități, să aleagă să se protejeze pe ei și pe cei din jur.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.