Accident cu victime multiple, pe DN 1 F

Vineri, 17 Septembrie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Accident cu victime multiple  pe DN 1 F | imaginea 1 Exerciţiu pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în cazul producerii unui accident cu victime multiple pe DN 1 F.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat și desfăşurat vineri, 10 septembrie a.c., un exerciţiu pentru antrenarea structurilor de management și intervenție în cazul producerii unui accident cu victime multiple pe DN 1 F.

Situația tactică generală a presupus producerea unui accident rutier pe DN 1 F, între localitățile Zalău și Ciumărna, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism din care au rezultat 16 persoane rănite, motiv pentru care a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În cadrul acestui exercițiu s-au urmărit verificarea capacității de reacție a componentelor subsistemului local și județean de management al situațiilor de urgență în cazul producerii unui accident rutier cu victime multiple, verificarea modului de punere în aplicare a Planului Roșu de Intervenție și verificarea modului de organizare a triajului, asistare medicală și transport a victimelor accidentului împreună cu personalul celorlalte servicii publice de asistență medicală de urgență.

Reprezentanţii ISU Sălaj le mulțumesc tuturor participanților din cadrul instituțiilor implicate (ISU, IGAv, SAJ, UPU-SMURD, IPJ , IJJ, Crucea Roșie Sălaj, psihologi voluntari și, nu în ultimul rând, voluntari ISU) pentru implicarea și dăruirea de care au dat dovadă, fiind convinși că în cazul unor evenimente reale vor depune aceleași eforturi pentru salvarea vieții cetățenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.