Pregătirea continuă, calea spre succesul misiunilor pompierilor sălăjeni

Miercuri, 21 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Pregatirea continua  calea spre succesul misiunilor pompierilor salajeni | imaginea 1 Pentru gestionarea promptă unor situații de urgență ce se pot produce în județul Sălaj, periodic, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj se pregătesc prin exerciții, aplicații și tabere de pregătire.

În intervalul 14 - 16 septembrie a.c., I.S.U. Sălaj a organizat și desfășurat o “Tabără de pregătire a personalului operativ privind modul de acțiune pentru salvarea vieții din medii ostile (mediu acvatic), la Barajul de acumulare Vârșolț”.

Scopul principal al acestei activități a fost acela de perfecționare a pregătirii practice a personalului operativ, din cadrul subunităților de intervenție privind intervenția în acțiuni de căutare-salvare din mediul acvatic cu ajutorul ambarcațiunilor și tehnicii specifice din dotare. La activitate au participat și voluntari ISU.

Astfel de exerciții fac parte din pregătirea continuă a pompierilor în vederea gestionării eficiente în cazul producerii unei situații de urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.