Accident rutier cu victime multiple

Marți, 02 Aprilie 2024Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Accident rutier cu victime multiple | imaginea 1 De ce se antrenează atât de intens pompierii maramureșeni? Pentru că atunci când dau de greu, pregătirea lor este cea care face diferența.

Colegii noștri au desfășurat, joi, 28 martie a.c., un exercițiu de tip LIVEX, la care au participat echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare.

Scenariul a presupus producerea unui accident rutier, cu două autoturisme implicate, în urma căruia au rezultat victime multiple.

Simularea situației de urgență a presupus mobilizarea unui efectiv de 23 de pompieri militari și utilizarea unor capabilități de intervenție numeroase.

Au fost angrenate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și comandă, autospeciala de transport persoane și victime multiple, o ambulanță SMURD și punctul medical avansat.

Pentru jocul de rol și cosmetizarea victimelor ne-au sprijinit colaboratorii noștri din cadrul Serviciului de Ajutor Maltez Baia Mare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.