Bine ai venit pe lume, Anastasia Ștefania Coste!

Marți, 14 Aprilie 2020Arad

Bine ai venit pe lume  Anastasia Stefania Coste | imaginea 1 În plină pandemie, o veste bună vine de la Arad. Domnul Plutonier major Coste Ovidiu Florin, servant CBRN la Detașamentul de Pompieri Arad din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Vasile Goldiș" al județului Arad, a devenit în dimineața zilei de marți, 14 aprilie a.c., fericitul tătic al unei minunate fetițe: Anastasia Ștefania.

Proaspătul tătic este un pompier destoinic care de când a început pandemia a fost zi lumină în linia întâi. Între două decontaminări, devotatul militar își liniștea soțioara, pe Bianca, cea care purta rodul dragostei lor și îl suna deseori îngrijorată.

În dimineața de 14 aprilie, ieșit din tură, pompierul a plecat direct spre spital, unde, câteva ore mai târziu a venit pe lume cea de a doua fetiță a sa.

Copiii sunt cel mai frumos dar dat de Dumnezeu, o binecuvântare imensă mai ales în aceste vremuri de restriște!

Să crești mare, puternică și sănătoasă, Anastasia Ștefania! Sincere felicitări, părinților!

Bine ai venit pe lume  Anastasia Stefania Coste | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.