Pompieri pe covorul roșu

Duminică, 11 Mai 2014Maramureș

Pompieri pe covorul rosu | imaginea 1 Miercuri, 7 mai, a.c., pompierii Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au avut parte de o surpriză din partea unui grup de aproximativ 30 de tineri din cadrul Asociației TEAM FOR YOUTH. Aceștia au în derulare un proiect prin care în fiecare lună își aleg câte o instituție căreia să îi mulțumească pentru faptul că este în slujba cetățenilor.

Miercuri, a fost rândul pompierilor. Tinerii au întins, simbolic, în curtea deteșamentului un covor roșu peste care au pășit militarii acompaniați de ropotele de aplauze ale tinerilor. De asemenea, tinerii au avut cu ei și niște pancarde pe care erau trecute diverse mesaje de felicitare și mulțumire. Pompierii băimăreni au fost plăcut impresionați de acest gest și le mulțumesc tinerilor pentru gestul făcut.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.