Cei puternici întotdeauna înving!

Joi, 08 Noiembrie 2018Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Cei puternici intotdeauna inving | imaginea 1 Cancerul...o boală denumită atât de urât parcă de medici și al cărei nume te face să te cutremuri!

În urmă cu mai bine de un an, colegul nostru Gabriel Codreș, culmea, “Doctorul” cum îl alintam noi, a primit o veste cruntă: avea cancer!

Puternic din fire, nu l-am văzut niciodată căzut psihic. A privit situația încrezător și convins că trebuie să fie bine!

Au urmat multe analize medicale, multe tratamente foarte costisitoare și operații la finalul cărora optimismul “Doctorului” s-a dovedit învingător! Din păcate, a rămas fără voce, dar un caracter frumos și un suflet curat nu au nevoie de voce pentru a se exprima! Acum, starea lui de sănătate este una bună, iar la cei 51 de ani ai săi, “Doctorul” a rămas la fel de hazliu și plin de viață!

Din cauza acestei boli, astăzi a venit momentul în care “Doctorul” a pășit într-o lume cu noi orizonturi și care reprezintă satisfacția celor 31 de ani de muncă din care 11 în această nobilă misiune de a salva vieți: pensionarea!

Cei puternici intotdeauna inving | imaginea 2

Cu emoții ca-n prima zi de școală, a venit astăzi să-și salute camarazii! Cu ei a stat la aceeași masă, alături ei a participat la sute de intervenții, au râs împreună, au pus umărul la treabă împreună și au suferit împreună! Îți dau lacrimile numai când te gândești...

“Doctore”, a fost o mândrie să te avem lângă noi, ai fost un om pe care ne-am putut baza necondiționat, am râs cu gura până la urechi la glumele tale și am muncit cot la cot la intervenții! Ne bucurăm nespus că acum ești sănătos, iar dacă îți faci probleme din cauza vocii să știi că noi am învățat deja să-ți citim pe buze și știm ce vrei să ne spui!

Te salutăm cu drag, te așteptăm oricând pe la noi și dacă întârzii să apari o să te trezești cu noi peste tine!

Pensie cât mai lungă îți dorim, om bun!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.