Pensie lungă și fericită!

Joi, 08 Noiembrie 2018Arad

Pensie lunga si fericita | imaginea 1 În 1991 a fost "luat la oaste", a efectuat stagiul de militar în termen în perioada 1991 - 1992, la Compania de pompieri Ineu și i-a plăcut atât de mult încât a ales sa rămână, sau mai precis sa revină în scurt timp.

Începând cu anul 1992 a fost încadrat la Grupul de pompieri Arad, Compania de Pompieri Ineu cu gradul de sergent, pe funcție de militar angajat pe bază de contract. Timp de 12 ani a pregătit sute de militari și i-a învățat sa "stingă focul" dar a încercat să-i pregătească și pentru viața.

În perioada 1992 - 2002 a participat, an de an, în lotul unității la concursurile profesionale ale pompierilor militari, clasându-se atăt la individual cât și pe echipe pe podium. În anul 2007 a trecut în corpul maiștrilor militari și subofițerilor, prin concurs, cu gradul de plutonier major.

Mai mult a instruit militarii în termen selectați pentru școala de gradați. A participat și condus intervenți în situații de urgență la incendii, inundații, salvări de persoane din spații înguste și din medii ostile vieții, descarcerare și prim ajutor (ca paramedic).

SĂNĂTATE ȘI PENSIE LUNGA, ACASANDREI ADRIAN!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.