Împreună suntem mai puternici!

Sâmbătă, 23 Martie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Impreuna suntem mai puternici | imaginea 1 În data de marţi, 5 martie, a.c., 15 pompieri din cadrul ISU Timiș, împreună cu echipajul canin de căutare-salvare, conduși de domnul locotenent Alin Ciovică, au mers în sprijinul colegilor de la IPJ Timiș la o misiune de căutare-salvare.

În urma acestei intervenții, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, ne-a transmis următoarea scrisoare:

„Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în data de 05.03.2019, cu ocazia căutărilor extinse efectuate pe terenurile agricole situate pe raza localității Becicherecu Mic. Suprafața acoperită a fost mare, efortul fizic a fost pe măsură, iar personalul a fost disciplinat și a dus cu bine la final activitatea. Vă rugăm să transmiteți subordonaților care au participat la căutări, mulțumiri pentru efortul depus. Cu respect, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”.

La rândul nostru, dorim să le aducem mulțumiri colegilor din cadrul IPJ Timiș pentru buna colaborare pe timpul intervențiilor, cât și colegilor noștri care tratează cu seriozitate și cu profesionalism orice intervenție.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.