Plantăm fapte bune!

Marți, 19 Martie 2019Timiș
Sursa Foto: ISU Timiș

Plantam fapte bune | imaginea 1 Adulți sau copii, ofițeri sau subofițeri, sâmbătă, 16 martie, a.c., s-au unit cu toți pentru a face ceva frumos pentru viitorul nostru.

70 de pompieri militari din cadrul ISU Timiș și o parte dintre familiile acestora, au acceptat provocarea lansată de către asociația ECO CLUB Romania și au participat, alături de alte sute de voluntari, la activitatea „Plantăm fapte bune!” pentru plantarea unui număr de 25000 de puieți în localitatea Cralovăț din județul Timiș.

Nici măcar ploaia insistentă nu i-au putut face să se răzgândească. Iar acum, pot spune cu o deosebită satisfacție: „Misiune îndeplinită cu succes!”. Poate o parte dintre ei nu vor mai reuși să vadă tânăra pădure crescând, dar sunt siguri că fiecare pom plantat în această zi va ajuta la crearea unui mediu sănătos pentru copiii și urmașii noștri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.