Dăruieşte şi tu!

Vineri, 26 Aprilie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Daruieste si tu | imaginea 1 Pompierii gorjeni au cunoscut o altă familie cu situaţie materială deficitară în comuna Bălăneşti!

Alina are grijă de cele 4 fetiţe ale sale, în timp ce soţul este plecat la muncă în străinătate. Cu toate acestea, viaţa pe care o duc nu este nici pe departe una normală. Trăiesc într-o sărăcie greu de descris în cuvinte, însă i-au impresionat cele 4 fetiţe care merg la şcoală şi la grădiniţă şi care, deşi au vârste cuprinse între 5 şi 9 ani, sunt conştiente că singura lor şansă de a scăpa de viaţa sărăcăcioasă pe care o duc este să înveţe.

Le-au cumpărat şi lor rechizite, mâncare, dulciuri şi jucării şi sunt convinşi că în acest an Paştele va reprezenta şi pentru ei o sărbătoare aşa cum reprezintă pentru fiecare dintre noi.

Pompierii miltari au trecut de etapa de a judeca din ce cauză aceşti copii duc o astfel de viaţă şi au încercat doar să ajute. Atât cât au putut! Încearcă şi tu! Puţinul tău, puţinul nostru, pentru ei înseamnă mult!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.