Iepuraşul de Paşte, adus de pompierii constănţeni

Vineri, 03 Mai 2019Constanța
Sursa Foto: ISU Constanța

Iepurasul de Paste  adus de pompierii constanteni | imaginea 1 Iepurașul de Paște, adus de pompierii constănțeni! Nu, stați liniștiți, Iepurele este bine, nu a pățit nimic.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al Județului Constanța le-au făcut o surpriză copiilor de la Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea. L-au adus pe Iepurașul de Paște încărcat cu o mulțime de cadouri: hăinuțe, dulciuri, alimente și tot felul de jocuri. Drept mulțumire pentru frumoasele cadouri, copiii le-au oferit în dar obiecte decorative de Paște lucrate chiar de ei, iar trupa de dansuri “Fresh” din cadrului Centrului de Plasament a improvizat un spectacol de salsa, zoomba și dansuri moderne.

Mulțumiri, ISU Dobrogea, pentru frumoasa surpriză! Sunteți așteptați cu drag oricând veți dori să reveniți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.