Acei oameni minunaţi, Voluntarii!

Luni, 09 Decembrie 2019Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Acei oameni minunati  Voluntarii | imaginea 1 Voluntarii sunt acei oameni minunaţi care pun suflet în ceea ce fac fără a aştepta ceva în schimb. Îşi doresc să ajute şi reuşesc, de fiecare dată, să ajungă acolo unde îşi propun. În ultimii patru ani, peste o sută de persoane şi-au dorit să se alăture pompierilor mehedinţeni, înscriindu-se în programul “Salvator din pasiune”.

După parcurgerea cursurilor de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă, doar 34 dintre voluntarii ISU Mehedinţi, majoritatea tineri, au şi îmbrăcat uniforma de salvator, participând alături de pompierii mehedinţeni la intervenţii şi acţiuni de informare preventivă.

Cu toţii au dat dovadă de o motivație extraordinară, însă şapte “salvatori din pasiune” şi-au dorit mai mult. Având oportunitatea de a urma cursul de pregătire în acordarea primului ajutor calificat, descarcerare şi operaţiuni de salvare, în cadrul aceloraşi centre de pregătire, în care îşi perfecţioneză pregătirea şi paramedicii pompieri, voluntarii ISU Mehedinţi s-au pregătit pentru a face faţă celor mai complexe cazuri, reuşind să dobândească competenţa profesională mult visată, cea de “paramedic”.

Deşi, pentru munca depusă în sprijinul semenilor nu sunt remuneraţi, voluntarii ISU Mehedinţi îşi iau în serios atribuţiile, iar mulţumirea transmisă de către cei cărora reuşesc să le vină în ajutor, îi face mai puternici, dându-le satisfacţia îndeplinirii cu succes a misiunii de a fi “mai buni ca ieri”.

VOLUNTARII ISU reprezintă un sprijin pentru cetățeni, fiind parteneri de nădejde pentru pompierii mehedinţeni. Dragi voluntari, pompierii mehedinţeni vă felicită pentru munca depusă şi vă mulţumesc că aţi ales să le fiţi alături! LA MULŢI ANI!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.