Acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni

Luni, 09 Decembrie 2019Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Actiune umanitara a pompierilor targovisteni | imaginea 1 De ziua Voluntariatului, pompierii târgovişteni au desfăşurat o acţiune umanitară la o familie din comuna Vulcana Băi. Joi, 05 decembrie, a.c., în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă din comuna Vulcana Băi.

Salvatorii târgovișteni nu sunt la prima acțiune umanitară. De această dată, acțiunea pompierilor a vizat doi frați, o fată de 8 ani și un băiat de 10 ani care au fost părăsiți de părinți și care sunt crescuți de bunica lor, în vârstă de 70 ani.

Joi după-amiază, trei dintre aceşti inimoşi salvatori, alături de voluntarul ISU, s-au deplasat la domiciul celor doi copii din comuna Vulcana Băi, pentru a oferi alimente, dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte acestei familii cu o situaţie materială precară.

Astfel de acțiuni umanitare vor continua. Pompierii militari ştiu că nu pot face minuni, dar pot întinde o mână de ajutor celor care au într-adevăr nevoie de ea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.