Pompierii alexăndrineni, la ceas de bilanț

Vineri, 31 Ianuarie 2020Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pompierii alexandrineni  la ceas de bilant | imaginea 1 În cursul zilei de marţi, 28 ianuarie, a.c., pompierii militari alexăndrineni au desfășurat în prezența conducerii unității I.S.U. „A.D. Ghica” al județului Teleorman rezultatele obținute în anul 2019. Printre datele statistice prezentate de către personalul Detașamentului de Pompieri Alexandria s-a remarcat numărul mare de evenimente pe care aceștia le-au gestionat, și anume 4446, dintr-un total de 12387 înregistrate la nivelul județului nostru, reprezentând 35,89%.

Dintre cele 4446 de situații de urgență, 3142 au fost preluate de către paramedicii SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat, 460 au reprezentat intervențiile pentru stingerea incendiilor și alte 844 au fost diferite misiuni de salvare (accidente rutiere, fenomene meteo periculoase, inundații, salvări de la înălțime, misiuni de căutare-salvare în mediul acvatic, salvări de animale, misiuni de asigurare etc.).

Concluziile acestei evaluări au fost pozitive, salvatorii alexăndrineni fiind felicitați pentru modul profesionist în executarea misiunilor încredințate, pentru dăruirea și implicarea în acțiunile de prevenire, protecție și salvare a persoanelor si a bunurilor materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.