Respect, Sublocotenent Andrei-Bogdan Nica!

Vineri, 31 Ianuarie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Sublocotenent Andrei Bogdan Nica | imaginea 1 Gravul accident rutier produs, duminică, 26 ianuarie, a.c., pe Drumul European 574, în zona localității Negreni, în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața, a demonstrat încă o dată că sunt momente în care, indiferent de dorință și de eforturi, salvatorii olteni nu pot face nimic pentru victimele aflate în stare critică.

Se încarcă cu fiecare eveniment și şi-ar dori să reușească de fiecare dată să salveze. Cu acest gând merg la fiecare intervenție...

A fi pompier este mai degrabă o vocație și aproape fiecare misiune le întărește convingerea.

Astăzi îşi doresc să-l aducă în fața dumneavoastră pe Bogdan, comandantul Stației de Pompieri Scornicești, un tânăr cu entuziasm, cu energie și cu mult bun simț.

Sublocotenentul Andrei-Bogdan NICA este absolvent al Facultății de Pompieri și coordonează activitatea pompierilor din Scornicești începând cu anul 2018.

Duminică, 26 ianuarie, a.c., se întorcea de la București, iar când a fost anunțat despre accidentul de la Negreni, se afla la intrarea în județul Olt. A ajuns în scurt timp la locul evenimentului și a sprijinit echipele de salvare până la finalizarea misiunii.

Gestul lui Bogdan este unul cât se poate de firesc, iar toți cei care îl cunosc știu că nu avea cum să rămână indiferent într-o astfel de situație.

Tot respectul, Bogdan! Colegii se bucură să aibă printre ei un OM ca tine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.