Pompierii morenari și Moş Crăciun au adus bucurie într-o familie nevoiaşă

Luni, 28 Decembrie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pompierii morenari si Mos Craciun au adus bucurie intr o familie nevoiasa | imaginea 1 În ajunul Sfintei Sărbători de Crăciun, pompierii de la Detașamentul Moreni au avut ”misiunea” de a aduce un strop de fericire unei familii nevoiașe din comuna Iedera, cei patru copilași din familie fiind crescuți cu greu, numai de tatăl lor.

Moș Crăciun și ajutoarele sale, salvatorii morenari, le-au dăruit micuților pachete cu dulciuri și jucării, iar tatăl a primit pachete cu alimente. Nu există emoție și răsplată mai mare decât să vezi ochii înlăcrimați de bucurie ai unor copii, în ale căror suflete ai adus un strop de fericire, pe care ei ori nu au cunoscut-o, ori au uitat-o.

Aceștia sunt salvatorii pompieri, iubitori de oameni, cu suflet candid ca de copil și o inimă mare cât sania lui Moș Crăciun. Dumnezeu să îi ocrotească și să îi binecuvânteze!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.