La mulți ani dispecerilor ISU!

Marți, 16 Februarie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

La multi ani dispecerilor ISU | imaginea 1 Există multe forme de a salva vieți!

În permanență, la capătul celălalt al firului, în fața unor monitoare sau hărți electronice sunt şi pompieri pregătiți pentru a face față oricăror provocări. Întrebările puse corect de un dispecer 112, sfaturile transmise până la sosirea echipajelor de intervenție și susținerea morală sunt prima rază de speranță pentru o persoană aflată în situații limită.

11 februarie - Ziua Europeană a Numărului Unic de Urgenţă 112 - le este dedicată lor: oamenilor din umbră, vocilor care vă ghidează atunci când aveți o urgență. Peste 9000 de apeluri au preluat anul trecut 2020, iar fiecare dintre acestea a presupus rapiditate, responsabilitate, grijă și chiar emoție.

Surprinși sau nu în fotografii, dispecerii ISU Botoșani sunt apreciați în egală măsură, iar munca lor își are ecoul în fiecare casă sau familie care, la un moment dat, a avut nevoie de ajutor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.