Acțiune răsplătită cu zâmbete, bucurii și mulțumiri

Luni, 27 Decembrie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Actiune rasplatita cu zambete  bucurii si multumiri | imaginea 1 Așa s-a desfășurat, în data de 19-20 decembrie a.c., campania umanitară “Caravana lui Moș Crăciun”.

Caravana a străbătut ruta în data de 19 decembrie, în localitățile: Valea Vinului, Pomi, Crucișor, Poiana Codrului, Sâi, Homorodu de Mijloc, Solduba, Ardud, Gerăușa, Sărătura și Viile Satu Mare, iar în data de 20 decembrie, în localitățile: Valea lui Mihai, Curtuișeni, Pișcolt și Sanislău.

Parteneriatul dintre Fundația Turnul Pompierilor și NSM Motorsport a adus magia Crăciunului la peste 400 de persoane (adulți și copii). Ajutoarele Moșului în acest an au fost 18 voluntari SMURD, alături de membrii NSM și, împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, au împărțit: o sobă, un televizor, 5 tablete, dulciuri, alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.