Au pregătit cadouri pentru copiii din județ

Miercuri, 15 Decembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au pregatit cadouri pentru copiii din judet | imaginea 1 Anul acesta, copiii din Răsuceni, Cosoba, Săbăreni și Bolintin Vale vor primi daruri din partea pompierilor giurgiuveni.

Pentru a le face o bucurie în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, în ultima săptămână, aceștia au pregătit cadouri, pe care, vineri, 10 decembrie a.c., le-au dus la Crucea Roșie. De aici, până de Crăciun, vor fi distribuite copiilor care provin din familii cu posibilități financiare reduse.

“Cadoul din cutia de pantofi” este o campanie organizată de filiala Giurgiu a Crucii Roșii, pompierii fiind parteneri în ultimii trei ani. Este o modalitate prin care aceștia își arată solidaritatea față de semeni și o posibilitate de a aduce puțină bucurie în ochii unor copii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.