“Bradul” personalizat de Crăciun al pompierilor călărăşeni

Luni, 27 Decembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Bradul  personalizat de Craciun al pompierilor calaraseni | imaginea 1 Se pregătesc de Crăciun! Regulamentar! Îi spun “brad” de Crăciun! Este confecționat din accesorii ale pompierilor militari călărășeni: distribuitor, chei racord, țevi de refulare a apei, simple sau cu canea și desigur, din mai multe furtunuri uzate.

S-au folosit câteva spray-uri pentru vopsirea acestora. Se află în fața Inspectoratului și are menirea de a ne aduce aminte că se apropie Sărbătorile de iarnă! Este un brad “personalizat” cu accesorii scoase din uz, care au făcut parte din activitatea lor mulți ani și le-au fost foarte utile la multe intervenții.

Da! De fapt asta au vrut să transmită! Vor să vă știe în siguranță și vă asigură că sunt la datorie în permanență și veghează la liniștea și siguranța dumneavoastră. Pompierii militari călărășeni vă urează Sărbători binecuvântate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.