Au răspuns apelului pentru donare de sânge

Luni, 21 Februarie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Au raspuns apelului pentru donare de sange | imaginea 1 Atunci când vrei să ajuți, nimic nu te poate opri, iar salvatorii ISU știu foarte bine acest lucru. La fel și faptul că, în fiecare zi, cineva așteaptă pe un pat de spital un ajutor de la oameni cu suflet mare.

Pompierii giurgiuveni au răspuns apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, care și-a propus stabilirea unui calendar al donării programate, astfel încât, în fiecare zi, să existe persoane care să doneze sânge, iar activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Alin, Valentin și George sunt pompierii care au mers, joi, 17 februarie a.c., la centrul de recoltare din incinta Policlinicii și, prin gestul lor, au ajutat bolnavii care așteaptă transfuzii sanguine.

Campania “Pompierii, salvatorii celor care au nevoie de sânge” se va desfășura până la sfârșitul lunii, dar acțiunile de donare vor continua pe tot parcursul anului, având în vedere faptul că sunt și pompieri care donează în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.

Mereu este nevoie de sânge! Primul pas este curajul de a merge la Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Policlinicii, de luni până vineri, de la ora 07:30. Acolo veți fi consiliați, veți beneficia de analize de sânge gratuite și, cel mai important, veți putea salva viața unui om!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.