Solidaritate dincolo de granițe

Joi, 03 Martie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Solidaritate dincolo de granite | imaginea 1 11 pompieri băcăuani au ajuns marţi, 01 martie a.c., în județul Suceava, acolo unde, alături de ceilalți colegi din țară, au misiunea de a-i sprijini pe cei care au fugit din calea războiului. Astfel, echipajul băcăuan mobilizat la Vama Siret va fi la datorie zilele acestea, 24 din 24, pentru a întinde mâna de ajutor de care vecinii noștri au nevoie în aceste clipe.

De asemenea, luni, 28 februarie a.c., unul dintre echipaje, alături de colegii din Vrancea, Vaslui și Neamț, au transportat, cu ajutorul a șase camioane, materiale destinate nevoilor cetățenilor refugiați. Acestea au fost preluate din localitatea Podoleni, județul Neamț și au ajuns în Vama Siret din județul Suceava.

Solidaritatea a fost lecția pe care am învățat-o cu toții zile acestea și pe care nu o vom uita curând. Prin acțiunile comune demarate de Guvernul României, împreună cu societatea civilă, pompierii reușesc să-i sprijine pe cei ce au găsit liniștea în țara noastră.

Sunt alături de fiecare persoană care are nevoie de ajutorul lor și sunt pregătiți să ofere suportul necesar autorităților implicate în gestionarea acestei situații. Servesc patria indiferent de vreme, dar mai ales indiferent de vremuri!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.