Au oferit bucurie și au primit în schimb zâmbete

Joi, 21 Aprilie 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Au oferit bucurie si au primit in schimb zambete | imaginea 1 Miercuri, 20 aprilie a.c., pompierii băcăuani au oferit bucurie și au primit în schimb zâmbete de la copiii din cadrul Asociației Centrul Daniel Bacău.

La fel ca în fiecare an, alături de comanda unității, au fost în mijlocul celor care de fiecare dată îi inspiră și îi învață despre bucuria de a trăi până la lacrimi. Astfel, 50 de copii s-au bucurat de prezența celor care-i apără în situațiile dificile, dar și de cadourile pe care le-au primit.

Totodată, în urma activității de miercuri, pompierii s-au întors la unitate cu o lecție puternică, respectiv cea de a dărui atunci când nu au. Când sunt obosiți, au învățat să ofere timp pentru un sfat sau pentru o vizită, iar când sunt triști, au învățat să ofere bucurie și sprijin celor care au mai multă nevoie.

Pentru salvatori timpul este alert, fiecare secundă face diferența dintre viață și moarte, iar rare sunt momentele când au timp să își tragă sufletul și să privească în jurul lor. Din fericire, Sărbătorile Pascale le oferă un astfel de prilej.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.