Lumina vine din sufletul fiecăruia

Luni, 25 Aprilie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Lumina vine din sufletul fiecaruia | imaginea 1 O caracteristică de bază a unui bun pompier este dragostea față de semeni.

Căci odată cu dragostea, vine și curajul, implicarea și lupta nestăvilită pentru crearea siguranței celor din jur. Salvatorii orăștieni au demonstrat în repetate rânduri că sunt alături de membrii comunității lor, nu doar atunci când intervin în situații de urgență.

Joi, 21 aprilie a.c., cei 21 de soldați gradați profesioniști, care își desfășoară stagiul de pregătire profesională în cadrul Centrului de Instruire Orăștie, au urmat exemplul colegilor lor din cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie și au vizitat o familie cu șase copii, din dorința de a le aduce acestora zâmbetul pe buze în preajma Sărbătorilor Pascale.

Pentru pompierii orăștieni vizitele la această familie au devenit deja o tradiție. De câțiva ani, copiii se bucură de întâlnirile cu salvatorii și de cadourile oferite de aceștia.

Dar poate mai mult decât dulciurile, jucăriile sau hăinuțele pe care le primesc, pentru micuți contează îmbrățișările, răspunsurile la curiozitățile lor legate de munca pompierilor și cele câteva clipe de joacă alături de niște eroi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.