Înger pentru orfani - Respect, Plt. adj. Sebastian Ghioca!

Luni, 02 Mai 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Inger pentru orfani   Respect  Plt  adj  Sebastian Ghioca | imaginea 1 Sebastian, tată a patru copii şi pompier, înconjoară România pe bicicletă în scop caritabil. Plt. adj. Sebastian Ghioca, Sebi cum îi spun prietenii, este veteranul echipei CID şi susţinător împătimit al cauzei copiilor din fundaţie. El este tatăl a trei băieţi şi al unei fetiţe.

De profesie pompier, subofiţer operativ principal în cadrul Compartimentului Monitorizarea Situaţiilor de Urgenţă şi Dispecerat ISU Călăraşi, Sebastian spune că este cu tot sufletul alături de micuţii bolnavi.

A fost nevoie de o singură întâlnire cu ei, iar de atunci, pur şi simplu nu îi poate abandona. Prin tot ceea ce face, el doreşte să inspire şi alţi oameni pentru a da o mână de ajutor, de a-i spijini pe copiii cu care soarta nu a fost atât de darnică.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.