Au adus zâmbete de Ziua Internațională a Copilului

Luni, 06 Iunie 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Au adus zambete de Ziua Internationala a Copilului | imaginea 1 De Ziua Internațională a Copilului au avut un singur scop: de a aduce zâmbete pe chipurile copiilor! Și ei cred că au reușit!

În această mult așteptată zi, în cele câteva ore în care “porțile au fost deschise” în toate subunitățile din județ, pompierii buzoieni au primit vizite de la sute de copii și adulți de toate vârstele. Ei și-au dorit să cunoască salvatorii și tehnica folosită de aceștia la diferite tipuri de misiuni, dar și să audă de la pompieri întâmplări reale petrecute pe timpul intervențiilor.

Pentru micuți, s-au organizat ateliere de lucru în care puteau interacționa cu accesoriile folosite, dar și pune întrebări legate de acestea. Tot pentru ei, s-au desfășurat demonstrații de lucru cu autospecialele, sesiuni de informare preventivă, ba chiar s-a discutat liber despre viața de pompier și despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

Pentru salvatori, această zi nu este doar despre a fi pompier; este despre a îmbrăca “haina” de profesor și a prezenta micuților așa cum reușesc mai bine toate tainele meseriei pe care o au pentru că poveștile lor uneori pot trezi dorința altora de a deveni salvatori, și de a se alătura familiei pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.