Pompierii dâmbovițeni au fost asaltați de sute de copii

Luni, 06 Iunie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pompierii damboviteni au fost asaltati de sute de copii | imaginea 1 Cei mici au avut ocazia să vadă mașinile de stingere și ambulanța SMURD, au probat căștile de protecție, sirena pompierilor și au mânuit furtunul cu apă.

Au alergat de la o autospecială la alta și toți au spus că vor să se facă pompieri atunci când vor fi mari. Atracția de 1 Iunie a fost ”plimbarea” la înălțime și barca de salvare.

Copiii nu au uitat de Baia, câinele care face parte din echipajul de căutare-salvare, pe care au alintat-o cu mângâierile lor.

La un moment dat, cei prezenți în curtea pompierilor târgovișteni au fost surprinși de o situație reală și au rămas uimiți de cât de repede se echipează și pleacă la intervenție.

Toți au făcut fotografii cu pompierii și mașinile lor, părinții reușind cu greu să-i convingă să plece. Cu siguranță clipele petrecute împreună nu vor fi uitate prea curând de către cei mici.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.