Succes, Larisa!

Vineri, 11 Noiembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Succes  Larisa | imaginea 1 Programul elevilor din clasele a XI-a este, după cum știm cu toții, foarte încărcat. Însă Larisa a considerat că pentru salvatori și pentru persoanele aflate în momente critice, orice ajutor în plus contează. Și iată că de curând, a absolvit cu brio cursul de paramedici (modulul I), la Timișoara.

La școală este în continuare o elevă eminentă care an de an, obține media generală peste 9.50. A avut întotdeauna încredere în ea și se consideră o luptătoare, fapt pentru care s-a înscris la cursurile de voluntariat, imediat ce vârsta i-a permis.

A încheiat stagiul de pregătire cu nota 10 și în plus, misiunile la care a participat alături de colegii din Deva și Ilia și-au pus amprenta asupra sufletului ei, întărindu-i tot mai mult credința că poate deveni un adevărat salvator.

Pe viitor își dorește să urmeze Școala de asistente medicale și apoi, de ce nu, și Școala de Subofițeri de la Boldești. „Sunt sigură că voi reuși, pentru că îmi iau în serios planurile! Părinții mei mă susțin, sunt mândri de mine, iar colegii de la Secția Ilia, a doua mea familie, mă îndrumă și mă ajută ca pe o soră mai mică.

De aceea, îmi pare firesc să fiu și eu, necondiționat, lângă cei aflați în situații dificile. Știu cât contează o vorbă bună, un zâmbet sincer și ajutorul oferit cu drag și cu profesionalism. Lumea în care trăim are mare nevoie de oameni buni. Iar eu pot fi unul dintre ei.” Succes, Larisa! Fie ca alegerile tale să inspire și alți tineri!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.