Alături de câinele Haiduc, de Crăciun

Marți, 27 Decembrie 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Alaturi de cainele Haiduc  de Craciun | imaginea 1 Nu se putea să vină Crăciunul și pompierii hunedoreni să nu-i ducă lui Haiduc o conservă din partea Moșului…

Așa cum era de așteptat, a fost bucuros să-i revadă pe pompieri, salvatorii săi, cărora le-a povestit că de la cumplitul eveniment prin care a trecut, toate persoanele pe care le-a cunoscut s-au străduit să-l facă bine.

Astfel, marți, 20 decembrie a.c., Haiduc a fost operat de către cei mai buni doctori de la un spital veterinar din Deva, care s-au văzut nevoiți să-i amputeze lăbuța prinsă în lanț pe timpul incendiului.

După câteva zile petrecute în spital, Haiduc a fost externat, fără a mai fi în pericol. Momentan, se află la adăpostul din Uricani, este tot sub tratament, însă peste câteva zile va putea fi adoptat, pentru a începe o viață frumoasă, așa cum merită!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.